Garantie

Steamery biedt vrijwillig 1 jaar fabrieksgarantie (de "Garantie") op elk product dat wordt verkocht via de Website, de conceptstore en pop-ups. De Garantie is een aanvulling op, en niet in plaats van, rechten die worden verleend door de consumentenwetgeving. Klanten hebben het recht om te kiezen of ze aanspraak willen maken op de Garantie of op hun consumentenrecht. Voor meer informatie over consumentenrecht kun je contact opnemen met de lokale consumentenorganisatie.

De Garantie dekt het volgende
Steamery garandeert hierbij dat het product, voor een periode van 1 jaar vanaf de datum van oorspronkelijke aankoop bij Steamery via de Website, zonder defecten is, op voorwaarde dat het product alleen wordt gebruikt in overeenstemming met de door Steamery gepubliceerde richtlijnen voor het product, inclusief de gebruikershandleidingen, technische specificaties, enz. van het product en onder voorbehoud van de beperkingen die in dit document worden uiteengezet.

De garantie is alleen van toepassing op het product dat de Klant heeft gekocht voor eigen gebruik en niet voor doorverkoop.
De Garantie dekt niet
(a) producten die via andere kanalen zijn gekocht dan de Website;
(b) problemen die meer dan 1 jaar na de datum van de oorspronkelijke aankoop bij Steamery op de Website zijn ontstaan;
(c) cosmetische schade, inclusief maar niet beperkt tot krassen, deuken en gebroken plastic;
(d) schade die veroorzaakt is door een externe oorzaak, inclusief maar niet beperkt tot een ongeval, misbruik, verkeerd gebruik, contact met vloeistoffen, brand;
(e) schade veroorzaakt door gebruik van het Product anders dan in overeenstemming met de gepubliceerde richtlijnen van Steamery voor het product, inclusief de gebruikershandleiding van het product
technische specificaties etc.; of
(f) een product dat is aangepast.

Als de Klant een geldige klacht indient onder de Garantie, zal Steamery naar eigen inzicht:
(a) het product repareren; of
(b) het product vervangen.

Neem voor informatie over de garantie contact op met Steamery via het volgende e-mailadres: [email protected]
Recommendation
Products
Articles