Gratis verzending boven €65 Verzending binnen 2-7 werkdagen 30 dagen retourrecht

Was

Zorg er bij het wassen van je kleding voor dat je je methode aanpast aan de kleur en stof. Onze wasproducten zijn ontworpen om je hele garderobe te voeden en te verzorgen

Active Laundry Detergent Active Laundry Detergent
Out of stock
Active Laundry Detergent
19 €
White Laundry Detergent White Laundry Detergent
White Laundry Detergent
17 €
Dark & Denim Laundry Detergent Dark & Denim Laundry Detergent
Dark & Denim Laundry Detergent
17 €
All Colors Laundry Detergent All Colors Laundry Detergent
All Colors Laundry Detergent
17 €
Hypoallergenic Laundry Detergent Hypoallergenic Laundry Detergent
Hypoallergenic Laundry Detergent
17 €
Delicate Laundry Detergent Delicate Laundry Detergent
Delicate Laundry Detergent
19 €
New
formula
Fabric Spray Rose & Musk 500 ml Fabric Spray Rose & Musk 500 ml
Fabric Spray Rose & Musk 500 ml
15 €
Fabric Spray 100 ml Fabric Spray 100 ml
Fabric Spray 100 ml
10 €
Delicate Laundry Detergent 2 x 20 ml Delicate Laundry Detergent 2 x 20 ml
Delicate Laundry Detergent 2 x 20 ml
3 €
Color Absorber Color Absorber
Out of stock
Color Absorber
8 €
Tumble Dryer Balls Tumble Dryer Balls
Tumble Dryer Balls
25 €

Was

Hoe kies je het juiste wasmiddel

Was

Op de juiste manier wassen: de complete gids over de was

Wasproducten

Wasproducten

Het vinden van de juiste wasproducten is niet altijd eenvoudig, afhankelijk van het soort kledingstuk dat je wast. Steamery biedt een breed scala aan wasproducten, zoals delicaat wasmiddel, hypoallergeen wasmiddel, textielspray, wasdrogerballen, vlekverwijderaar en geurbestrijdend wasmiddel voor sportkleding.

Je kleding wassen is een goede manier om van geurtjes, bacteriën en vlekken af te komen, maar het is belangrijk om je kleding goed en met de juiste wasproducten te wassen om ervoor te zorgen dat je kleding langer meegaat zonder de vorm, kleur of dikte te verliezen.


Lees meer over onze wasproducten

Wasproducten voor alle kledingstukken


Zorg dat je een goede collectie van onze wasproducten voor denim, sportkleding, delicate stoffen, gordijnen en bovenkleding in huis hebt.

  • Delicaat wasmiddel – Speciaal ontwikkeld voor delicate stoffen zoals wol en zijde, kanten lingerie en kleding die bijzonder waardevol voor je is.
  • Geurbestrijdend wasmiddel – Geschikt voor sportkleding en functionele kleding en speciaal ontwikkeld om bij lage temperaturen hardnekkige geuren en bacteriën te verwijderen. Ook geschikt voor handdoeken en beddengoed.
  • Donker & denim wasmiddel – Bij het wassen van donkere kleding en denim kleding raden we aan dit wasmiddel te gebruiken dat de donkere kleuren van je kleding beschermt en ervoor zorgt dat donkere kleurpigmenten en denim niet vervagen.
  • Wit wasmiddel – Een wasmiddel ontwikkeld om vlekken effectief te verwijderen en tegelijkertijd je witte kleding licht te houden, zonder bleekmiddel.
  • Alle kleuren wasmiddel – Bij het wassen van je gekleurde kleding bestaat het risico dat ze hun kleur en glans verliezen. Dit wasmiddel is speciaal ontwikkeld om vlekken tegen te gaan, maar ook om alle kleuren van je kleding te behouden.
  • Hypoallergeen wasmiddel – Een wasmiddel geschikt voor mensen met een gevoelige huid, baby's en kinderen. Het is een geurvrij, allround wasmiddel dat bestand is tegen vlekken en bacteriën, terwijl het toch alle kleuren beschermt.
  • Wasdrogerballen – Een slim en duurzaam alternatief voor wasverzachters en plastic droogballen. De droogballen verkorten de droogtijd in de droogtrommel, verwijderen statische elektriciteit en maken je handdoeken zachter. Doordat de wollen balletjes je stoffen zachter maken, heb je geen vloeibare wasverzachter nodig. Een voordelig alternatief omdat ze jarenlang kunnen worden gebruikt.
  • Textielspray – Geef je kleding een vleugje zomer en frisheid met onze textielspray. Het laat je textiel achter met een aangename geur van roos en muskus.Was op de juiste manier


Je kleding wassen met het juiste wasmiddel, op de juiste temperatuur en op het juiste machineprogramma is essentieel als je wilt dat je kleding langer meegaat en ze de best mogelijke zorg krijgt. Bij Steamery zorgen we graag voor onze kleding en we vinden dat elk kledingstuk wat liefde en een speciale behandeling verdient. Zorg ervoor dat je de juiste wasproducten kiest, afhankelijk van de kleur, het materiaal, de gevoeligheid van je kledingstuk en hoe vaak je het normaal gebruikt.Koop je wasproducten bij Steamery


Het maakt niet uit naar welk product je op zoek bent, wij garanderen een breed scala aan wasproducten van hoge kwaliteit, geproduceerd en ontworpen om je hele garderobe te beschermen. We willen de beste wasproducten aanbieden met ingrediënten die de kleuren van je kleding beschermen en die langer meegaan. Door de traditie van kledingverzorging weer terug te brengen, willen we je inspireren om er een leuke dagelijkse routine van te maken en je aanmoedigen om je kleding jaar in jaar uit te dragen.Lees minder
Recommendation
Products
Articles