Gratis verzending boven €65 Verzending binnen 2-7 werkdagen 30 dagen retourrecht

Ontpillers

Onze ontpillers zijn ontworpen om pillen en pluisjes voorzichtig van elk soort materiaal te verwijderen. Door met deze tool de pillen eraf te scheren, ziet je kledingstuk er weer als nieuw uit.

Pilo 2 Fabric Shaver – Charcoal Pilo 2 Fabric Shaver – Charcoal
Pilo 2 Fabric Shaver – Charcoal
65 €
Pilo 2 Fabric Shaver – Sand Pilo 2 Fabric Shaver – Sand
Pilo 2 Fabric Shaver – Sand
65 €
Pilo 2 Fabric Shaver – Sage Pilo 2 Fabric Shaver – Sage
Pilo 2 Fabric Shaver – Sage
65 €
Pilo 1 Fabric Shaver – Black Pilo 1 Fabric Shaver – Black
Pilo 1 Fabric Shaver – Black
45 €
Pilo 1 Fabric Shaver – Grey Pilo 1 Fabric Shaver – Grey
Pilo 1 Fabric Shaver – Grey
45 €
Pilo 1 Fabric Shaver – Pink Pilo 1 Fabric Shaver – Pink
Pilo 1 Fabric Shaver – Pink
45 €
Pilo 1 Fabric Shaver – Blue Pilo 1 Fabric Shaver – Blue
Pilo 1 Fabric Shaver – Blue
45 €
Shaving a pilled fabric with Pilo 1 Fabric Shaver

Pillen & pluis

Beginnersgids: hoe gebruik je een ontpiller

Pilo 2 Fabric Shaver in Charcoal and Sand

Ontpillers

Ontpillers

Pillen en pluisjes zorgen ervoor dat je gebreide kledingstukken en ander textiel er dof en rommelig uitziet. Met een ontpiller die is ontworpen om de pillen voorzichtig van je kleding af te scheren, ziet je kleding er weer als nieuw uit. Onze ontpillers werken ook goed op huishoudtextiel.

Een ontpiller kan toveren op gebreide kleding, broeken en jassen. Als de herfst eraan komt, realiseren we ons vaak hoeveel pluisjes en pillen onze kleding heeft. Met een ontpiller is er geen reden om gebreide kleding weg te gooien en nieuwe te kopen, je kunt gewoon de pillen eraf scheren.


Lees meer over ontpillers

Waarom verschijnen pluisjes en pillen?


Je vraagt je misschien af hoe je kleren aan pillen zijn gekomen terwijl je ze niet zo vaak droeg of dacht dat je er goed voor zorgde. Vooral wollen kledingstukken en gebreide kledingstukken krijgen meestal kleine knopen, maar dat geldt ook voor kledingstukken van andere materialen zoals acrylgaren. Sommige wol, zoals alpaca, heeft echter de neiging minder te pillen omdat het oppervlak minder ruw is dan gewone wol.

Pluisjes en pillen verschijnen wanneer de korte vezels bewegen en in elkaar verstrikt raken. Het resultaat zijn kleine balletjes die zich op het oppervlak van de stof vormen. Soms merk je ook dat er meer bolletjes zitten op de plek waar iets tegen de stof aan is gekomen, zoals een handtas tegen een jas.Gooi gepilde kleding niet weg


Raak niet wanhopig als je pillen en pluisjes op je kleding ontdekt. Met de juiste ontpiller zijn ze eenvoudig te verwijderen. Bij Steamery vind je verschillende ontpillers die goed werken op verschillende soorten stoffen en textiel.

Probeer onze Pilo 1 ontpiller en Pilo 2 ontpiller, verkrijgbaar in verschillende kleuren, die pillen en pluisjes effectief maar voorzichtig verwijderen, zodat de rest van het kledingstuk niet beschadigd raakt. Slechte ontpillers kunnen in het ergste geval zelfs gaten maken of de stof scheuren. In ons assortiment verkopen we alleen hoogwaardige ontpillers die goed werken op meerdere materialen.

  • Verwijdert pluis en pillen
  • Uitgerust met kleine scheermesjes en een motor die de pluisjes wegsnijdt, zonder het kledingstuk te beschadigen
  • Geschikt voor zowel kleding als voor huishoudtextiel zoals bijvoorbeeld kussens en dekens

We raden je aan extra voorzichtig te zijn bij het scheren van materialen zoals alpacawol, kasjmier en merinowol, aangezien dit delicatere materialen zijn. Deze pillen echter veel minder, wat op zich al een voordeel is.Koop onze minimalistische ontpillers


Kies een ontpiller van hoge kwaliteit om je kleding en huishoudtextiel op te frissen. Met onze minimalistische ontpillers ziet je kleding er in een mum van tijd uit als nieuw.Lees minder
Recommendation
Products
Articles