Gratis verzending boven €65 Vertraagde verzending vanwege verhuizing van magazijn 30 dagen retourrecht

Kledingborstels

Borstel stof, pluisjes, vuil en haren van je kleding met een kledingborstel. Het meest geschikt voor stoffen zoals denim, katoen, buitenkleding of huishoudtextiel.

Lint Brush – Dark Grey Lint Brush – Dark Grey
Lint Brush – Dark Grey
15 €
Lint Brush – Beige Lint Brush – Beige
Lint Brush – Beige
15 €
Lint Brush – White Lint Brush – White
Lint Brush – White
15 €
Clothing Brush Clothing Brush
Clothing Brush
30 €
Pocket Brush Pocket Brush
Pocket Brush
15 €

Kledingborstels

Kledingborstels

Heb je haar, stof of roos op je kleding gekregen? De effectieve kledingborstels van Steamery verwijderen in een handomdraai alles van textiel zodat je je pak, jas of spijkerbroek fris houdt. De kledingborstels uit ons assortiment zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontwikkeld met passie voor kledingverzorging.
Het is gemakkelijk om een kledingborstel te gebruiken. Of het nu een pluizenborstel is of een meer traditionele borstel. Borstel of rol zachtjes tegen de stof over de gewenste plek. Een paar simpele veegbewegingen zijn voldoende en je kleding ziet er weer mooi uit. Kies tussen onze kledingborstel, pluisborstel of zakborstel.


Lees meer over onze kledingborstels

Het belang van goede kledingverzorging


Hoe beter je voor je kleding zorgt, hoe langer het meegaat. Een goede kledingborstel die stof en haren verwijdert is beter dan een plakkerige kledingroller met lijm erop. Dit komt omdat de lijm de stoffen soms kan beschadigen. Een plakkerige roller kan ook resten op je kleding achterlaten die nog meer stof en haren aantrekken.Voorkom slijtage met een goede kledingborstel


Een fout die veel mensen maken, is om kleding met pluisjes en stof te wassen in plaats van het eraf te borstelen. Dit stelt de kleding bloot aan onnodige slijtage die de levensduur verkort. Door te investeren in een echt goede kledingborstel in plaats van de kledingstukken in de wasmachine te gooien zodra je pluisjes of haren ontdekt, voorkom je dat de kleding onnodig beschadigd raakt. Houd er rekening mee dat de meeste kledingstukken en buitenkleding die we dragen niet direct op de huid worden gedragen. Daarom hoef je ze niet zo vaak te wassen, je hoeft ze alleen maar af en toe te borstelen.Steamery's verschillende kledingborstels


Bij Steamery vind je de perfecte kledingborstel voor jouw kledingstukken. Ze zijn gemaakt van mooie materialen die zacht zijn voor de kleding. De kledingborstels zijn vooral geschikt voor katoen, huishoudtextiel, jeans en buitenkleding.

  • Pluizenborstel – Een duurzamere en zachtere manier om je kleding te borstelen. De kwast ziet eruit als een roller maar heeft geen plakstrip die de kleding beschadigt en sporen achterlaat. Werkt goed tegen stof, pluisjes, roos en haren.
  • Kledingborstel – Gebruik onze mooie kledingborstel van 100% veganistische materialen. Hang hem in de gang zodat hij altijd bij de hand is. Dit is onze grootste borstel en hij is gemaakt van eikenhout, sisalvezel en katoen.
  • Zakborstel – Perfect om mee te nemen in je tas, handbagage of in je broekzak. Onze zakborstel is 100% veganistisch en gemaakt van eiken- en sisalvezel.


Koop je kledingborstel bij Steamery


Bij Steamery houden we van kleding en willen we dat alle kledingstukken er geweldig uitzien en zo lang mogelijk fris aanvoelen. Koop een kledingborstel voor jezelf of als cadeau voor iemand die je mag. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over onze kledingborstels.Lees minder
Recommendation
Products
Articles