Gratis verzending boven €65 Vertraagde verzending vanwege verhuizing van magazijn 30 dagen retourrecht

Ontdek onze stomers

Wij willen je helpen een stomer te kiezen die een blijvend onderdeel van je dagelijkse routine kan worden. Ontdek het assortiment en vind je favoriet.

Verfris je kleding met een stomer.
De hete stoom verwijdert rimpels en vermindert ongewenste geurtjes.

Cirrus 3 Iron Steamer in Charcoal on a hardwood floor

Cirrus 3 Iron Steamer


Cirrus 3 Iron Steamer er en unik hybrid mellem en steamer og et strygejern. Det er med andre ord en håndholdt steamer, der er udstyret med en varm strygeplade, der varmer op til det, der svarer til niveauet på et strygejern, så du kan opnå både et presset og et naturligt look


KØB NU
Cirrus X Steamer

Cirrus X Handheld Steamer


Cirrus X Handheld Steamer is een krachtige stomer met een draagbaar ontwerp, ideaal om zowel thuis als op reis te gebruiken. Hij is uitgerust met een doorzichtig waterreservoir met een zichtbaar waterniveau en een ophanglus voor eenvoudig opbergen.


Cumulus Home Steamer in Black in a bedroom setting

Cirrus 2 Handheld Steamer


Cirrus 2 Handheld Steamer is een lichtgewicht en draagbare stomer die gemakkelijk in je koffer past. Het heeft een minimalistisch design met een matte afwerking en is uitgerust met een roestvrijstalen mondstuk voor een betere wrijving met de stof.


Stratus Professional Steamer with a garment hanging in the background

Cirrus 1 Handheld Steamer


Cirrus 1 Handheld Steamer, de eerste generatie in onze Cirrus-familie van stomers, is de perfecte keuze voor de beginner op het gebied van kledingverzorging. Het is onze kleinste, lichtste stomer die is uitgerust met gebruiksvriendelijke functies zoals een zichtbaar waterreservoir.


Shop nu
Cumulus Home Steamer in Black in a bedroom setting

Cumulus Home Steamer 


Cumulus Home Steamer is a powerful vertical steamer for home use, equipped with a large water tank and a hanger for your garments. If you live in a larger household or want to steam lots of clothes in the same session, this is the steamer for you.


Shop now
Stratus Professional Steamer with a garment hanging in the background

Stratus Professional Steamer


Stratus Professional Steamer is our most powerful steamer, designed for the fashion industry. With a large water tank and four steady wheels for easy mobility, it’s the perfect steamer to use in a clothing store or backstage at a fashion show.


Shop now

Welke stomer is geschikt voor jou?

Ontdek welke van onze stomers het beste bij jouw levensstijl past.


Neem onze quiz
Recommendation
Products
Articles