Gratis verzending boven €65 Verzending binnen 2-7 werkdagen 30 dagen retourrecht

Welkom in
de wereld van Steamery

Wij zijn Steamery. Een Scandinavisch kledingverzorgingsmerk met als missie de manier waarop we voor onze kleding zorgen te veranderen.

Onze achtergrond

De levensduur van een kledingstuk is tegenwoordig onnodig kort. Het is voor veel mensen normaal dat je een trui koopt, deze veel te vaak wast en vervolgens veel te snel weer weggooit. Wij willen dat gedrag veranderen. De manier waarop we tegenwoordig met onze kleding omgaan, is op de lange termijn simpelweg niet haalbaar.

Ons verhaal

Onze filosofie van kledingverzorging is niet nieuw. Twee generaties geleden wist iedereen hoe ze voor hun kleding moesten zorgen, maar sindsdien is het langzaamaan vergeten. We wilden deze traditie terugbrengen, maar met een moderne oplossing. Daarom zijn onze oprichters Frej, Petra en Martin in 2014 Steamery begonnen.

Onze missie

Steamery blaast nieuw leven in textielverzorging en heeft als missie om deze eeuwenoude tradities te moderniseren. We creëren innovatieve producten die zijn ontworpen voor de snelle levensstijl in de stad, waarmee we onhoudbare patronen vertragen.

Steamery zal de marktleider worden en ervoor zorgen dat jouw oude textiel er weer als nieuw uitziet, zodat het veel langer zal meegaan.

Ik denk dat we allemaal moeten vertragen. Investeer in kleding die we echt nodig hebben, zorg er goed voor en geef het hopelijk op een dag door aan een nieuwe eigenaar. Het is een essentieel onderdeel van de circulaire manier van mode.

Frej Lewenhaupt

CEO & Co-Founder

Recommendation
Products
Articles